Pest megyei Épületgépészeti Kkt

 

Üdvözlöm honlapunkon!

Fűtésszerelőt, gázszerelőt, gáztervezőt, vízszerelőt vagy webszerkesztőt keres Dunakeszi, Göd, Sződliget Vác és környékének térségéből! Jó helyen jár honlapunkon!

Tevékenységi köreinkről részletesebben:

Céginformációk, elérhetőségeink:

Cégtörténetünk:

Cégünket 1986-ban alapítottuk Dunakeszin Pest megyei Épületgépészeti Gmk. néven.

Akkoriban legfőbbképpen acélcsöves gázszereléssel foglalkoztunk, jelentős részt vállalva a gázprogramból, melynek keretein belül Dunakeszin, Gödön, Fóton és ezen települések vonzáskörzeteiben vállalkozásunk sok száz ház és közintézmény gázellátási munkálatait és fűtésszerelését végezte.

Hasonlóképpen kivettük a részünket a '90-es és 2000-es évek csatornázási programjaiból, miközben vidékünk és a főváros több jelentős építkezésén végeztünk épületgépészeti munkákat.

A '90-es évektől mindinkább elterjedő réz- és (többrétegű) műanyagcsöves szereléseket is végzünk a folyamatosan fejlődő technikát követve.

Jogszabályi változás következtében vállalkozásunk neve 2004 óta Pest megyei Épületgépészeti Kkt.

Cégünk az új igényeknek megfelelően foglalkozik kondenzációs kazánok felszerelésével, hőszivattyúkhoz kapcsolódó felületfűtés-hűtés kiépítésével vagy akár olyan innovatív, zöld beruházások kivitelezésével is, mint amilyen például a Gödi Strand termálvizes fűtése és melegvíz-előállítása.

Legyen szó tehát kazánokról, hőszivattyús fűtésről (hőleadó oldalon) vagy éppen termálvizes fűtésről, családi házról, irodaházról vagy ipari üzemterületről, jó helyen jár oldalunkon!

 

    Mácsai Endre cégvezető,

    okl. gépész üzemmérnök, víz-, gáz-, központifűtésszerelő mester

    Felelős műszaki vezető és műszaki ellenőr (építménygépészet)